Hotel "Edita" Ulcin

no images were found

Hotel Grand – Shkëmbi i Kavajës, Durrës

no images were found

Risi, Risi, Risi…

Agjensioni Turistik 

AT “PËRPARIMI” Tel: 0280/322-482
Kamenicë – Gjilan
Mob: 044/125-585

OFERTË  SPECIALE  PËR NË SHQIPËRI

 

 

Në ofertë përfshihet rruga, fjetja në hotel, ushqimi 3 herë në ditë (pansion i plotë) si dhe çadra.

Video

NTT & AT “PËRPARIMI”

 

NTT & AT “PËRPARIMI”

ME NJË PËRVOJË MBI 20 –VJEQARE NË TRANSPORTIN RRUGOR, NTT”PËRPARIMI” OFRON SHËRBIME KORREKTE DHE CILËSORE ME AUTOBUS KOMOD PËR KLIENTËT E SAJË.

NDËRMARRJA TRANSPORTUESE “PËRPARIMI”, KA NJË STAF TË KOMPLETUAR DHE PROFESIONIST NË LËMIT E SAJË, ME NJË PËRVOJË TË GJATË NË KËTË DREJTIM.

U REGJISTRUA NDËR TË PARAT NË ISH JUGOSLLAVI ME DATËN 04.01.1990 SI NDËRMARRJE PRIVATE PËR TRANSPORTIN E UDHËTARËVE E CILA NUMËRONTE 2 MINIBUS DHE TRE PUNËTORË. NË VITET 1990-94 KEMI MBAJTUR LINJAT PËR ZVICËR, GJERMANI DHE TURQI. Read more »

Designed for Trademarks in Collaboration with Juegos de mario bros and Juegos Gratis and Juegos de autos