Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Fluturime në të gjithë Botën

Tanimë Agjensioni turistik “PËRPARIMI” vjen me fluturime në të gjithë Botën ! Për rezervime, ju lutem të na kontaktoni në numrat tanë të telefonit : Gjilan: +383 44 231-390 / + 383 44 125-585   /   0280-322-482  Kamenicë:  +383 44 342-870 / 0280-371-010  

Perparimi – Video nga Mentor Kryeziu

Tani tek ne mund te beni edhe sigurimin e shendetit, vetures etj

Stafi i punëtorëve

Hotel "Edita" Ulcin

Hotel Grand – Shkëmbi i Kavajës, Durrës

Risi, Risi, Risi…

Agjensioni Turistik  AT “PËRPARIMI” Tel: 0280/322-482 Kamenicë – Gjilan Mob: 044/125-585 OFERTË  SPECIALE  PËR NË SHQIPËRI     Në ofertë përfshihet rruga, fjetja në hotel, ushqimi 3 herë në ditë (pansion i plotë) si dhe çadra.

Video

NTT & AT “PËRPARIMI”

  NTT & AT “PËRPARIMI” ME NJË PËRVOJË MBI 20 –VJEQARE NË TRANSPORTIN RRUGOR, NTT”PËRPARIMI” OFRON SHËRBIME KORREKTE DHE CILËSORE ME AUTOBUS KOMOD PËR KLIENTËT E SAJË. NDËRMARRJA TRANSPORTUESE “PËRPARIMI”, KA NJË STAF TË KOMPLETUAR DHE PROFESIONIST NË LËMIT E SAJË, ME NJË PËRVOJË TË GJATË NË KËTË DREJTIM. U REGJISTRUA NDËR TË PARAT NË […]

Designed for Trademarks in Collaboration with Juegos de mario bros and Juegos Gratis and Juegos de autos