Archive for the ‘Lajme’ Category

NJOFTIM nga Agjensioni turistik “PERPARIMI” Kamenicë

  NJOFTIM nga Agjensioni turistik “PERPARIMI” Kamenicë Agjensioni “PERPARIMI” ju njofton se tanimë ka vënë në qarkullim autobusin më të ri në rajon, për t’i bërë bashkëudhëtarët tanë të ndjehen sa më komod.

Risi risi risi

Agjensioni Turistik  AT “PËRPARIMI” Tel: 0280/322-482 Kamenicë – Gjilan Mob: 044/125-585 OFERTË  SPECIALE  PËR NË SHQIPËRI Në ofertë përfshihet rruga, fjetja në hotel, ushqimi 3 herë në ditë (pansion i plotë) si dhe çadra.

NTT & AT “PËRPARIMI”

NTT & AT “PËRPARIMI” ME NJË PËRVOJË MBI 20 –VJEQARE NË TRANSPORTIN RRUGOR, NTT”PËRPARIMI” OFRON SHËRBIME KORREKTE DHE CILËSORE ME AUTOBUS KOMOD PËR KLIENTËT E SAJË.

Designed for Trademarks in Collaboration with Juegos de mario bros and Juegos Gratis and Juegos de autos