🔴 NJOFTIM 🔴

  Pasagjerë të nderuar!

 Në bazë të vendimit të Qeverisë së Kosovës për pandeminë Covid-19, obligohen të gjithë pasagjerët që udhëtojnë me autobus që t’i bartin maskat mbrojtëse.
Bartja e maskës mbrojtëse në autobus është obligative.

Faleminderit për mirëkuptimin tuaj!
Mbroje veten dhe te tjeret

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.
Designed for Trademarks in Collaboration with Juegos de mario bros and Juegos Gratis and Juegos de autos