Archive for July, 2020

Oferta për verën 2020

Ofertat tona nuk kanë të ndalur, këtë herë klientëve tanë ju ofrojmë pushime në hotelin luksoz në Shqipëri “Rafaelo Resort” që ndodhet në qytetin e bukur të Shëngjinit. Overta vlen për muajin Korrik. Na vizitoni për oferta të reja.

🔴 NJOFTIM 🔴

  Pasagjerë të nderuar!  Në bazë të vendimit të Qeverisë së Kosovës për pandeminë Covid-19, obligohen të gjithë pasagjerët që udhëtojnë me autobus që t’i bartin maskat mbrojtëse. Bartja e maskës mbrojtëse në autobus është obligative. Faleminderit për mirëkuptimin tuaj! Mbroje veten dhe te tjeret

Designed for Trademarks in Collaboration with Juegos de mario bros and Juegos Gratis and Juegos de autos