Risi risi risi

Agjensioni Turistik 

AT “PËRPARIMI” Tel: 0280/322-482
Kamenicë – Gjilan
Mob: 044/125-585

OFERTË  SPECIALE  PËR NË SHQIPËRI

Në ofertë përfshihet rruga, fjetja në hotel, ushqimi 3 herë në ditë (pansion i plotë) si dhe çadra.

You can leave a response, or trackback from your own site.
Designed for Trademarks in Collaboration with Juegos de mario bros and Juegos Gratis and Juegos de autos