Archive for July, 2014

Hotel "Edita" Ulcin

Hotel Grand – Shkëmbi i Kavajës, Durrës

Risi, Risi, Risi…

Agjensioni Turistik  AT “PËRPARIMI” Tel: 0280/322-482 Kamenicë – Gjilan Mob: 044/125-585 OFERTË  SPECIALE  PËR NË SHQIPËRI     Në ofertë përfshihet rruga, fjetja në hotel, ushqimi 3 herë në ditë (pansion i plotë) si dhe çadra.

Designed for Trademarks in Collaboration with Juegos de mario bros and Juegos Gratis and Juegos de autos