Linja e rregullt çdo ditë – Kamenicë -Gjilan -Tiranë – Durrës

Linja e rregullt çdo ditë 

Kamenicë -Gjilan -Tiranë-Durrës
ora 04:00,  05:00.

Durrës-Tirane-Gjilan-Kamenicë
16:00,  17:30

Ju mirëpresin në çdo kohë si në verë ashtu edhe në dimër
info: +383 44 231 390 Read more »

Perparimi – Video nga Mentor Kryeziu

NJOFTIM nga Agjensioni turistik “PERPARIMI” Kamenicë

 

NJOFTIM nga Agjensioni turistik “PERPARIMI” Kamenicë

Agjensioni “PERPARIMI” ju njofton se tanimë ka vënë në qarkullim autobusin më të ri në rajon, për t’i bërë bashkëudhëtarët tanë të ndjehen sa më komod. Read more »

Risi risi risi

Agjensioni Turistik 

AT “PËRPARIMI” Tel: 0280/322-482
Kamenicë – Gjilan
Mob: 044/125-585

OFERTË  SPECIALE  PËR NË SHQIPËRI

Në ofertë përfshihet rruga, fjetja në hotel, ushqimi 3 herë në ditë (pansion i plotë) si dhe çadra.

NTT & AT “PËRPARIMI”

NTT & AT “PËRPARIMI”

ME NJË PËRVOJË MBI 20 –VJEQARE NË TRANSPORTIN RRUGOR, NTT”PËRPARIMI” OFRON SHËRBIME KORREKTE DHE CILËSORE ME AUTOBUS KOMOD PËR KLIENTËT E SAJË.

Read more »

Tani tek ne mund te beni edhe sigurimin e shendetit, vetures etj

perparimi

Stafi i punëtorëve

12808_314524978733209_9058814013051847192_n

Amazing Places

Purus ac congue arcu cursus ut vitae pulvinar massaidp.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Travel Insurance

Purus ac congue arcu cursus ut vitae pulvinar massaidp.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Travelo with video post

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Designed for Trademarks in Collaboration with Juegos de mario bros and Juegos Gratis and Juegos de autos